Accessibility
Povećaj veličinu slova
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtane poveznice
Čitljiv tip slova
Poništi postavke

DAN HRVATSKIH TRŽNICA 21.10.2023.😀

U subotu 21. listopada ove godine na Tržnici u Gornjem gradu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja ) obilježiti će se povodom obilježavanja Svjetskog dana hrane i naš Dan hrvatskih tržnica s glavnom porukom „Tržnice doprinose zdravlju građana i smanjenju bacanja hrane“.
DAN HRVATSKIH TRŽNICA 21.10.2023.😀

U subotu 21. listopada ove godine na Tržnici u Gornjem gradu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja) obilježiti će se povodom obilježavanja Svjetskog dana hrane i naš Dan hrvatskih tržnica s glavnom porukom „Tržnice doprinose zdravlju građana i smanjenju bacanja hrane“. Početak manifestacije je u 10.00 sati, a predviđeno trajanje je do 14.00 sati.

U okviru ovog događaja upriličili smo kušanje zdravih zelenih hladno prešanih sokova i smoothia od povrća i voća s tržnica koje su uzgojili hrvatski poljoprivrednici. Osim toga tijekom održavanja manifestacije moći ćete dobiti sve informacije o učinku navedenih napitaka na zdravlje uz dijeljenje prigodnih promotivnih materijala, a sve će nas zabavljati popularni Tamburaški sastav Žeteoci i Udruga Šokačka grana Osijek.

Ovom prilikom vas sve pozivamo da svojim prisustvom podržite ovu manifestaciju i tako date svoj doprinos promociji tržnica te lokalne i zdrave prehrane koja se povezuje s njima.

 

VEZANI ČLANCI