Accessibility
Povećaj veličinu slova
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtane poveznice
Čitljiv tip slova
Poništi postavke

MODNI BUVLJAK 08.07.2023 TRŽNICA GORNJI GRAD

Nadamo se da će nas ovaj vikend vrijeme poslužiti kako bismo iskoristili mogućnost organiziranja „Modnog buvljaka“ i zato nam se pridružite i rezervirajte svoje mjesto!
MODNI BUVLJAK 08.07.2023 TRŽNICA GORNJI GRAD

Nadamo se da će nas ovaj vikend vrijeme poslužiti kako bismo iskoristili mogućnost organiziranja „modnog buvljaka“ i zato nam se pridružite i rezervirajte svoje mjesto!

Sve više postajemo svjesniji da odjeća i drugi modni dodatci postaju ozbiljni zagađivači okoliša te ogromne količine odjeće svake godine završe na smetlištima. Dosta odjevnih predmeta držimo u našim ormarima koje nemaju funkciju, a s druge strane zadržale su svoju kvalitetu. Second hand i vintage predstavlja način kako modu konzumirati održivije, a ima i svoje čari npr. pronalazak jedinstvenog i drugačijeg odjevnog predmeta, povoljne cijene itd..

Naš „modni buvljak“ je prilika ne samo da svatko od nas napravi mali pomak u očuvanju okoliša i buđenju ekološke svijesti nego i prilika za upoznavanje novih ljudi i stvaranje jedinstvenog stila.

U slučaju vremenskih nepogoda „buvljak“ se odgađa za sljedeći mjesec.

Dragi naši ljubitelji mode i očuvanja okoliša „Modni buvljak” u subotu 08.07.2023.godine! 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na kontakt telefon031/ 213-332 Služba komercijalnih poslova ili putem e-pošte: ana@trznica.hr.

Vidimo se na „buvljaku“ u subotu 08.07.2023. u 9 sati!

VEZANI ČLANCI