MODNI BUVLJAK 08.07.2023 TRŽNICA GORNJI GRAD

Nadamo se da će nas ovaj vikend vrijeme poslužiti kako bismo iskoristili mogućnost organiziranja „Modnog buvljaka“ i zato nam se pridružite i rezervirajte svoje mjesto!
MODNI BUVLJAK 08.07.2023 TRŽNICA GORNJI GRAD

Nadamo se da će nas ovaj vikend vrijeme poslužiti kako bismo iskoristili mogućnost organiziranja „modnog buvljaka“ i zato nam se pridružite i rezervirajte svoje mjesto!

Sve više postajemo svjesniji da odjeća i drugi modni dodatci postaju ozbiljni zagađivači okoliša te ogromne količine odjeće svake godine završe na smetlištima. Dosta odjevnih predmeta držimo u našim ormarima koje nemaju funkciju, a s druge strane zadržale su svoju kvalitetu. Second hand i vintage predstavlja način kako modu konzumirati održivije, a ima i svoje čari npr. pronalazak jedinstvenog i drugačijeg odjevnog predmeta, povoljne cijene itd..

Naš „modni buvljak“ je prilika ne samo da svatko od nas napravi mali pomak u očuvanju okoliša i buđenju ekološke svijesti nego i prilika za upoznavanje novih ljudi i stvaranje jedinstvenog stila.

U slučaju vremenskih nepogoda „buvljak“ se odgađa za sljedeći mjesec.

Dragi naši ljubitelji mode i očuvanja okoliša „Modni buvljak” u subotu 08.07.2023.godine! 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na kontakt telefon031/ 213-332 Služba komercijalnih poslova ili putem e-pošte: ana@trznica.hr.

Vidimo se na „buvljaku“ u subotu 08.07.2023. u 9 sati!

VEZANI ČLANCI