Accessibility
Povećaj veličinu slova
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtane poveznice
Čitljiv tip slova
Poništi postavke

Modni buvljak 16.10.2021

Zbog vremenskih neprilika „Modni buvljak“ se neće održati kako je planirano, ove subote 9. listopada, ali zbog želje i zainteresiranosti naših izlagača i kupaca isti će biti prebačen na sljedeću subotu 16. listopada 2021. godine. Izlagači koji su rezervirali svoje prodajno mjesto ne moraju ponovno izvršiti rezervaciju, ista im vrijedi za sljedeću subotu.
Modni buvljak 16.10.2021

Zbog vremenskih neprilika „Modni buvljak“ se neće održati kako je planirano, ove subote 9. listopada, ali zbog želje i zainteresiranosti naših izlagača i kupaca isti će biti prebačen na sljedeću subotu 16. listopada 2021. godine.  Izlagači koji su rezervirali svoje prodajno mjesto ne moraju ponovno izvršiti rezervaciju, ista im vrijedi za sljedeću subotu.

U želji za stvaranjem novih vrijednosti nastojat ćemo stvoriti tradiciju održavanja „buvljaka“ svakog 2. tjedna u mjesecu i pozivamo sve zainteresirane izlagače i kupce da nam se pridruže. „Buvljak“ je idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i drugih modnih dodataka. Glavni cilj organizacije je povezati ljubitelje mode i probuditi ekološku svijest o korisnom zbrinjavanju viška odjeće te pozitivno utjecati na promjene u društvu.

Sve izlagače i posjetitelje pozivamo da se pridržavaju epidemioloških mjera.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na kontakt

telefon 031/ 213-332 Služba komercijalnih poslova ili putem e-pošte: renata@trznica.hr.

Vidimo se na „buvljaku“ u subotu 16.10.2021. u 9 sati!

VEZANI ČLANCI