Accessibility
Povećaj veličinu slova
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtane poveznice
Čitljiv tip slova
Poništi postavke

O B A V I J E S T korisnicima o radovima na zamjeni spojnog vrelovoda na Trgu bana Josipa Jelačića

Od strane izvođača radova HEP TOPLINARSTVA d.o.o. POGON OSIJEK zaprimljena je obavijest da će se nakon završetka sezone grijanja, predvidivo u razdoblju od 8. svibnja do polovine srpnja 2023. godine, odvijati će se radovi na zamjeni spojnog vrelovoda na Trgu bana Josipa Jelačića i to dijelom ispod površine na južnoj strani trga na kojoj se nalaze ugostiteljski objekti, zbog čega će biti iskopan rov širine cca 3,5 m i dubine cca 2,7 m.
O B A V I J E S T  korisnicima o radovima  na zamjeni spojnog vrelovoda na Trgu bana Josipa Jelačića

Od strane izvođača radova HEP TOPLINARSTVA d.o.o. POGON OSIJEK zaprimljena je obavijest da će se nakon završetka sezone grijanja, predvidivo u razdoblju od 8. svibnja do polovine srpnja 2023. godine, odvijat će se radovi na zamjeni spojnog vrelovoda na Trgu bana Josipa Jelačića i to dijelom ispod površine na južnoj strani trga na kojoj se nalaze ugostiteljski objekti, zbog čega će biti iskopan rov širine cca 3,5 m i dubine cca 2,7 m. Završna sanacija i vraćanje trga u prvobitno stanje planirana je tijekom druge polovice srpnja i kolovoza, a u slučaju nepredviđenih radova i zastoja, izvođač radova zadržava pravo da se aktivnost saniranja produži do kraja ugovorenog roka, odnosno do 31. listopada 2023. godine.

Stoga molimo sve naše posjetitelje i korisnike usluga za povećanu pažnju pri dolasku na lokaciju tržnice i boravku na istoj kako bi se izbjegle gužve i eventualne nezgode pri prolasku uz gradilište, a također i strpljenje zbog eventualne buke i prašine tijekom izvođenja radova.

D i r e k t o r i c a

Ivana Davidović, dipl.oec.

 

Link

OBAVIJEST korisnicima o radovima na zamjeni priključnog vrelovoda na Trgu bana Josipa Jelačića

VEZANI ČLANCI