Accessibility
Povećaj veličinu slova
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtane poveznice
Čitljiv tip slova
Poništi postavke

Sajam antikviteta 2024 03.02.2024

Poštovani ljubitelji antikviteta, Tržnica d.o.o Osijek sa ponosom vas poziva na našu prestižnu manifestaciju - Sajam Antikviteta koja će se održati 03.02.2024 u Parku kralja Držislava.
Sajam antikviteta 2024   03.02.2024

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da istražite svijet antikviteta, stvorite vlastitu zbirku i postanete dio zajednice ljubitelja starih vrijednosti.

OBAVIJEST SAJAM ANTIKVITETA
Obavještavamo izlagače na priredbi " Osječki sajam antikviteta" na lokaciji u Osijeku , Park kralja Držislava , da pogledaju rezultate licitacija za štandove, klupe i prazne prostore na dolje priloženom linku.
 
 

Osijek, 1. veljače 2024. godine

SAJAM ANTIKVITETA

  • SUDIONICIMA LICITACIJE -

PREDMET: Poziv na plaćanje izlicitiranog iznosa

Pozivaju se natjecatelji – sudionici licitacije za izložbena mjesta na Sajmu antikviteta, koji su ponudili najviši iznos, prema objavljenim rang-listama, da izvrše uplatu ponuđenog iznosa najkasnije do 2. veljače 2024. godine, do 12,00 sati i o tome dostave dokaz Organizatoru priredbe.

Ukoliko uplata ne bude izvršena u cijelosti u navedenom roku, poziv za plaćanje će se 5. veljače 2024. godine uputiti sljedećem natjecatelju s rang liste te, ukoliko i on ne izvrši uplatu u roku tri dana od slanja poziva, sljedećem narednom natjecatelju do izvršenja uplate i stjecanja prava na rezervaciju izložbenog mjesta.

Bez dokaza o uplati sudionik na Sajmu antikviteta dana 3. veljače 2024. godine ne može koristiti pravo rezervacije, već će se mjesto izdati u dnevni zakup neposrednom pogodbom prvom zainteresiranom sudioniku priredbe.

TRŽNICA d.o.o.

VEZANI ČLANCI