Accessibility
Povećaj veličinu slova
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtane poveznice
Čitljiv tip slova
Poništi postavke

Poziv za sudjelovanje u prikupljanju donirane hrane na osječkoj glavnoj tržnici Gornji Grad

U okviru održivosti projekta “Domaća hrana za domaće ljude„ (“Local products for the people„ ) HUHR/1601/3.1.1/0023 kojeg je provodila Tržnica d.o.o. Osijek i PVH Zrt tržnica Pečuh iz programa Interreg zajedno s Udrugom Rijeka Ljubavi 10.6.2022. s početkom 10,00 sati na tržnici Gornji grad organizirati ćemo prikupljanje donirane hrane za ljude u potrebi, naravno uz Vašu pomoć.
Poziv za sudjelovanje u prikupljanju donirane hrane na osječkoj glavnoj tržnici Gornji Grad

Poštovani,

u okviru održivosti projekta “Domaća hrana za domaće ljude„ (“Local products for the people„ ) HUHR/1601/3.1.1/0023 kojeg je provodila Tržnica d.o.o. Osijek i PVH Zrt tržnica Pečuh iz programa Interreg zajedno s Udrugom Rijeka Ljubavi 10.6.2022. s početkom 10,00 sati na tržnici Gornji grad organizirati ćemo prikupljanje donirane hrane za ljude u potrebi, naravno uz Vašu pomoć.

Okosnicu projekta “Domaća hrana za domaće ljude„ čini upravo problem odbačene hrane na tržnicama, ali i općenito problem u lokalnoj zajednici. Postavljamo pitanje: Na koji način možemo riješiti problem odbačene hrane u našoj zajednici? Koliko smo svjesni ovog problema, ne samo mi, nego i proizvođači, trgovci, potrošači, naši građani, naša zajednica?

Potaknuti ovim pitanjima odlučili smo na tržnici organizirati prikupljanje donirane hrane i pozivamo Vas, naše vjerne Zakupnike, da se priključite našoj akciji doniranja za ljude u potrebi. Zajedničkim udruženim snagama želimo poslati poruku našoj zajednici da ne žmirimo na ovaj problem te da ćemo otvoriti vrata i pružiti mogućnost onima koji su u potrebi i kojima naša pomoć treba.

Za dodatne informacije i prijavu za doniranje javite se u Službu komercijalnih poslova na kontakt telefon 031/213-332 ili na email renata@trznica.hr.

Srdačno Vas pozdravljamo i nadamo se da ćete se odazvati našoj akciji!



D i r e k t o r i c a

Ivana Davidović, dipl.oec.



VEZANI ČLANCI